Privacy- en cookiebeleid van Hoortoestellen.info

Dit is het privacybeleid van Hoortoestellen.info. Dit privacybeleid verschaft informatie over de gegevens die we verwerken van de gebruikers van onze website. Wij vinden het belangrijk er voor te zorgen dat onze dienstverlening transparant, persoonlijk en betrouwbaar is. Hoortoestellen.info gaat daarbij zorgvuldig om met uw gegevens en zorgt ervoor dat elke verwerking van uw gegevens voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgeving.

Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd wijzigen indien nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele privacybeleid vind u altijd op www.hoortoestellen.info. Hoortoestellen.info raad u aan dit privacybeleid geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. In het privacybeleid wordt altijd de laatste datum van wijziging aangegeven.

Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 31 juli 2015.

Wanneer is dit privacybeleid van toepassing?

Dit privacybeleid is van toepassing op alle gegevens die Hoortoestellen.info verzamelt en verwerkt van gebruikers de website. 

Op de Hoortoestellen.info website treft u een aantal links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, zijn wij niet verantwoordelijk voor verwerking van de persoonsgegevens via deze websites. Dit privacybeleid is niet van toepassing op het gebruik van dergelijke websites.

Wie is verantwoordelijk voor uw gegevens?

Hoortoestellen.info, gevestigd aan de Herengracht 504, 1017 CB te Amsterdam, is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.

Conform het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens heeft Hoortoestellen.info haar verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens ("CBP") in Den Haag. In de meldingen is aangegeven welke gegevens Hoortoestellen.info verwerkt, voor welke doeleinden en aan welke personen en of instanties de gegevens worden verstrekt, zie het openbare register van het CBP.

1. Opbouw van Privacy verklaring en cookiebeleid

In dit Privacy- en cookiebeleid beschrijven we per dienst welke persoonlijke gegevens Hoortoestellen.info van u verwerkt om u deze specifieke dienst te leveren en wat dat precies betekent.

2. Welke gegevens verwerken wij en hoe komen we eraan?

Online diensten 

Hoortoestellen.info biedt een aantal online dienste aan waaronder:

  • de website van Hoortoestellen.info (“Website”)

Ook kunt u zich online inschrijven voor nieuwsbrieven van Hoortoestellen.info.

1. Website

Wanneer u de Website bezoekt verwerken wij een aantal technische gegevens van u (zoals uw IP-adres) om de functionaliteiten van deze online diensten te bieden en deze technisch te beheren.

2.  Gebruik maken van Hoortoestellen.info

  • Online een hoortest aanvragen is mogelijk via de Website. Wanneer u de Website bezoekt verwerken we bepaalde technische gegevens van u.
  • Als u contact wilt opnemen met een winkel en/of audicien kunt u dat doen via de Website. Wanneer u de Website bezoekt verwerken we bepaalde technische gegevens van u.

Wanneer u een online hoortest aanvragen of contact met een winkel en/of audicien wilt opnemen verwerken wij uw gegevens om:

  • Uw gegevens voor een gehoortest te kunnen leveren aan een audicien en/of winkel in uw omgeving.
  • Het bericht door te sturen naar de winkel en/of audicien van uw keuze.

3. Elektronische nieuwsbrieven

Afhankelijk van waar u zich voor onze nieuwsbrieven aanmeld verwerken we (optioneel) ook nog andere gegevens van u. Als u zich inschrijft via:
Website

3. Communicatie via social media

1. De Website delen via social media

Indien u ervoor kiest de Website te delen via social media, zoals Youtube, Facebook en/of Twitter, dan zullen uw persoonsgegevens (zoals uw naam en het feit dat u geïnteresseerd bent in onze producten en diensten) tevens zichtbaar worden voor alle bezoekers van uw persoonlijke social mediapagina's. Op het gebruik van dergelijke social media websites zijn de voorwaarden (waaronder het privacybeleid) van de betreffende social media websites van toepassing. De algemene voorwaarden van Hoortoestellen.info en dit Privacy- en cookiebeleid zijn niet van toepassing op het gebruik van dergelijke social media websites.

2. Onze social media pagina’s

Wij zijn actief op verschillende social media platforms, zoals Twitter, Youtube en Facebook. Wanneer u met ons communiceert via onze social mediapagina's (bijvoorbeeld wanneer u commentaar plaatst, media uploadt, een persoonlijke boodschap verzendt of fan van ons wordt door op de "Like" knop te klikken) kan het zijn dat wij persoonlijke informatie over u ontvangen (zoals uw (gebruikers)naam, uw profielfoto, uw woonplaats, uw e-mailadres en uw geslacht). Hoortoestellen.info raad u aan om de gebruiksvoorwaarden en andere verklaringen van Facebook zorgvuldig te lezen. Deze kunnen afwijken van het privacybeleid van Hoortoestellen.info.

4. Gebruik van cookies?

De Website van Hoortoestellen.info gebruiken cookies. Een cookie is een techniek die informatie verzamelt en gebruikt. Het is een klein tekstbestand dat wij naar uw browser sturen, zodat wij uw browser automatisch kunnen herkennen bij een herhaald bezoek aan de Website. Cookies kunnen gegevens verzamelen die verbonden zijn aan het gebruik van de Website, zoals welke pagina's zijn bezocht en de duur van een gebruikerssessie. Wanneer u gebruik maakt van de Website, stuurt de cookie informatie terug aan ons.

Met behulp van cookies willen wij uw gebruikservaring op onze Website verbeteren. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat u ingelogd kan blijven op onze website. Daarnaast plaatst Hoortoestellen.info cookies die noodzakelijk zijn voor het leveren van de functionaliteiten van de Website. Hierdoor bent u bijvoorbeeld in staat resultaten te filteren en weer terug te gaan naar een eerdere selectie. Ook kan Hoortoestellen.info dankzij cookies bijvoorbeeld zien hoe vaak de Website door bezoekers wordt bekeken.

Als u helemaal geen cookies wilt ontvangen, kunt u de instellingen van uw Internet browser aanpassen en het plaatsen van cookies volledig blokkeren. U kunt dan echter mogelijk niet van alle onderdelen van de Website gebruikmaken.

Het gebruik van cookies is veilig. Cookies slaan geen gegevens op zoals uw telefoonnummer of e-mailadres, waardoor het mogelijk zou worden om u via die kanalen te benaderen. Noch wordt er met behulp van cookies een profiel opgebouwd dat tot een persoon te herleiden is.

Meer informatie over de cookies die gebruikt worden door de Website:

- Functionele cookies

Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website te kunnen bezoeken en om gebruik te kunnen maken van de diensten die onze website biedt.

- Cookies voor gebruikersgemak, service en kwaliteit

Deze cookies zijn bedoeld om de bezoeker gemak te bieden bij het bezoeken van onze website. Het levert een betere service en hogere kwaliteit van uw bezoek op. Dit type cookie onthoudt bijvoorbeeld of een bepaalde melding al aan u is getoond, zodat u deze niet nogmaals te zien krijgt.

- Tracking cookies (statistiek en analyse)

Deze cookies meten het gebruik van onze website. Deze statistieken geven ons inzicht in onder meer hoe vaak onze website bezocht wordt en welke onderdelen van onze website bezoekers het meest interessant vinden. Dit doen wij om onze website continu te kunnen verbeteren en het bezoek zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

- Social media cookies

Deze cookies maken het mogelijk om de inhoud van onze website te delen via social media. Deze cookies worden niet door ons geplaatst, maar door de social media partijen zelf. Wanneer u op onze website een social media button aanklikt, zal een social media cookie worden geplaatst. De social media partij kunt u dan herkennen op het moment dat u een deel van onze website of een video wilt delen. Voor de social media cookies die via onze website worden geplaatst verwijzen wij naar de website en voorwaarden van deze partijen. Hoortoestellen.info heeft geen invloed op deze voorwaarden van derden.

- Affiliate cookies

Deze cookies worden gebruikt om bij te houden welke advertentie (bijvoorbeeld een banner of tekstlink) leidt tot een aankoop, zodat degene die deze advertentie heeft getoond (de affiliate), hiervoor een beloning kan ontvangen.

5. Welke derden hebben toegang tot uw gegevens

Hoortoestellen.info schakelt bij de uitvoering van haar dienstverlening en andere bedrijfsactiviteiten derden in (zoals e-mail). Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten en bedrijfsactiviteiten uw gegevens verwerken, doen zij dit in hoedanigheid van bewerker voor Hoortoestellen.info en heeft Hoortoestellen.info de vereiste technische en organisatorische maatregelen getroffen om te verzekeren dat uw gegevens uitsluitend voor bovenstaande doeleinden worden verwerkt.

6. Hoe beveiligen wij uw gegevens?

Hoortoestellen.info gaat uiterst zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wij hebben verschillende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatig gebruik.

7. Vragen en verzoeken om inzage, correctie en verwijdering

U kunt op elk moment inzage vragen in de gegevens die Hoortoestellen.info over u verzamelt en deze laten corrigeren of verwijderen door een verzoek op te sturen naar: info@hoortoestellen.info.

Mobile Analytics