Woonzorgcentrum Jeroen
Jeroenspark 12201 KS Noordwijk
Bellman & Symfon biedt een brede waaier aan oplossingen die mensen met een hoorstoornis de kans geven om een vol, actief leven te leiden. Het bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring.
Bernafon hoortoestellen kunnen haast onzichtbaar in of achter het oor worden gedragen, maar er zijn ook uiterst opvallende, speelse en modieuze modellen.
Coselgi kent drie lijnen hoortoestellen: Vivace, Arte en Armonia.
HUMANTECHNIK ontwikkelt en produceert technologie voor mensen met gehoorproblemen. Hun assortiment wordt door meer dan 5000 gekwalificeerde audiciens in heel Europa aangeboden.
Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van hulpmiddelen voor slechthorende en dove mensen.
Oticon is de enige producent met een onafhankelijk wetenschappelijk researchcentrum, waardoor de wensen en behoeftes van hoortoesteldragers altijd voorop staan bij het ontwikkelen van nieuwe oplossingen.
De doelstelling van Phonak is de levenskwaliteit van mensen met gehoorverlies te verhogen. Phonak is de innovatieve kracht in gehoorakoestiek.
ReSound is een van de grootste leveranciers van hooroplossingen ter wereld. Het merk heeft zeer innovatieve hooroplossingen, zoals de nieuwe ReSound LiNX. Speciaal ontworpen voor de iPhone.
Hun naam is al meer dan 65 jaar synoniem met hoogwaardige producten, hoogwaardig geluid en op maat gemaakte oplossingen voor ieder aspect van de opname, de verzending en de reproductie van geluid.
Al meer dan 130 jaar staat Siemens aan de top wat betreft de technologie voor hoortoestellen.
Starkey staat bekend als het merk dat de kleinste toestellen ‘in-het-oor’- toestellen kan bouwen met de meest geavanceerde techniek.
Unitron bestaat dit jaar vijftig jaar en het bedrijf maakt deel uit van de Sonova Group, de toonaangevende wereldwijde leverancier van oplossingen op gehoorgebied.
Comfort en gebruiksvriendelijkheid zijn de kernwaarden van Widex. Widex levert een breed scala aan hoortoestellen, passend bij vrijwel elk type gehoorverlies en elke levensstijl.
Bij het toonaudiogram krijgt u via een koptelefoon tonen in verschillende hoogtes en sterktes te horen in een geluidsdichte kamer. De piepjes zijn afwisselend hard, zacht, hoog en laag. U geeft aan wanneer u het geluid hoort. Het resultaat wordt weergegeven in een grafiek. Dit wordt het toonaudiogram genoemd. De informatie uit het toonaudiogram vormt de basis voor het aanpassen van uw hoortoestel.
Het spraakaudiogram is meestal een aanvulling op het toonaudiogram. Bij een spraakaudiogram krijgt u via een koptelefoon woorden van verschillende luidheid te horen. U probeert de woorden na te zetten en degene die de test afneemt, registreert wat u juist dan wel onjuist heeft verstaan. Het spraakaudiogram laat zien in hoeverre u verschillende klanken kunt onderscheiden, bijvoorbeeld het verschil tussen ‘bak’ en ‘wak’. De resultaten van de test worden vastgelegd in een grafiek: het spraakaudiogram.