Beltone hoortoestellen

Beltone hoortoestellen behoren tot de kleinste die er zijn en bevatten de nieuwste technologieën. Beltone hoortoestellen kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke levensstijl en hoorwensen.

Beltone

Beltone heeft meer dan 70 jaar ervaring met hoortoestellen. Deze hoortoestellen behoren tot de kleinste die er zijn en bevatten de nieuwste technologieën. Beltone hoortoestellen kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke levensstijl en hoorwensen.

Beltone First

Beltone First heeft in 2014 de Red Dot Product Design Award ontvangen. Dit vanwege zijn baanbrekende hoortechniek en onopvallend ontwerp, waarmee het innovatieve hoortoestel zich onderscheidt van de concurrentie. Beltone First beschikt over vernieuwende digitale technologie die u helpt om beter te verstaan in de meest lastige luistersituaties. De Beltone First is speciaal gemaakt voor een iPhone. U kunt hiermee telefoongesprekken en muziek streamen vanaf uw iPhone, iPad en iPod touch rechtstreeks naar uw Beltone First hoortoestellen. Zonder extra apparaten of het downloaden van een app. 

De Beltone HearPlus App

Met de Beltone HearPlus app bedient u uw hoortoestellen vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch. Dankzij de rechtstreekse verbinding naar uw iOS-apparaten, past u het volume aan en programmeert u luisterprogramma’s. Maar het is zó veel meer dan alleen een afstandbediening.

Beltone promise

Beltone Promise is het nieuwste, meest geavanceerde hoortoestel, waarmee u weer volledig kunt deelnemen aan uw favoriete activiteiten. Alle hoortoestellen van Beltone Promise zijn beschermd met HPF 80 NanoBlock. Dit is een coating die aangebracht wordt op zowel de binnen- als buitenkant van de hoortoestellen. Het beschermt delicate elektronica tegen stoffen die schade kunnen aanrichten, zoals vocht, vuil en haarproducten.  De Beltone is in drie verschillende modellen verkrijgbaar:

  • Beltone Promise Receiver in het oor (RIE)
  • Beltone Promise Achter het oor (AHO)
  • Beltone Promise In het Oor (IHO) 

Beltone Prime

Beltone Prime is het enige onzichtbare ‘in-het-oor’- hoortoestel waarbij de microfoon verscholen zit in de oorschelp en in het bovenste deel van het oor. Door 'instant fit' kan uw audicien ze direct voor u aanpassen. Beltone Prime is onzichtbaar, gelijk te gebruiken en geschikt voor lastige luistersituaties.  

Beltone Origin

Met Beltone Origin is een geavanceerd hoortoestel met goede geluidskwaliteit en bovendien geschikt voor iedereen. Beltone nam de technologie van zijn meest  geavanceerde producten en vereenvoudigden dat tot een hoortoestel met een prima geluidskwaliteit. Beltone Origin heeft vele modellen in verschillende prijssegmenten, die aansluiten bij uw unieke behoeften. Alle Beltone Origin toestellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, die passen bij uw huidskleur of haarkleur.

Beltone Micro-Invisa

De Micro-Invisa is de nieuwe generatie op maat gemaakte ‘in-het-oor ‘-hoortoestellen van Beltone. De Micro-Invisa is geen standaard product, maar is speciaal voor u op maat gemaakt.  Het high tech productieproces wordt gedaan door bekwame en ervaren technici. Dit is een onzichtbaar hoortoestel met een persoonlijke tintje.