Audiciens

Zoek een audicien bij u in de buurt

Audiciens vergelijken

Audiciens vergelijken is simpel en overzichtelijk bij Hoortoestellen.info. Filter op StAr-gecertificeerde audiciens of Hoorprofs om ervoor te zorgen dat u bij een geregistreerde hoorspecialist terecht komt. Selecteer uw stad of provincie om te zien welke audiciens in uw woonplaats gevestigd zijn. Voer uw postcode in en bekijk welke audicien bij u om de hoek zit.

StAr-gecertificeerde audiciens

Bent u slechthorend? Dan wilt u zeker weten dat u goed geholpen wordt bij een audicien. StAr-gecertificeerde audiciens zijn deskundig in het vaststellen van gehoorverlies en zijn in staat te adviseren over een passende hooroplossing. Stichting Audicienregister (StAr) verbetert en bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening van audiciens en zorgt er zo nodig voor dat de audiciens worden bijgeschoold. Bij Hoortoestellen.info kunt u filteren op StAr-gecertificeerde audiciens. Uw gehoor gegarandeerd in professionele handen.

Hoorprof audiciens

Hoorprofs zijn gediplomeerd en volledig merkonafhankelijk. Deze audiciens hebben een breed assortiment van hoortoestellen en hoorhulpmiddelen. Vergelijk de Hoorprof audiciens met elkaar en bekijk welke merken ze aanbieden, zoals Widex ,Bernafon en Siemens.

Vergelijk audiciens en hoortoestellen online

Hoortoestellen.info biedt u het meest complete overzicht van audiciens in uw buurt, regio of woonplaats. U kunt daarnaast ook filteren op StAr-gecertificeerde audiciens of Hoorprofs. Alle grote ketens zoals Schoonenberg, Hans Anders, Beter Horen en Makker hoorspecialisten op een rijtje. Vergelijk de openingstijden en zie of de hoorwinkels aan specifieke eisen voldoen.

Audiciens per plaats

Hoortoestellen.info geeft u een overzicht van alle audiciens per plaats.