Zorgverzekering 2019 en vergoeding hoortoestellen

Als u slechthorend bent, dan kunnen de kosten al aardig snel oplopen. Het is daarom handig om te weten voor welke vergoeding u in aanmerking komt. Hoortoestellen worden niet meer volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Met een aanvullende verzekering kunt u zich hiervoor verzekeren. Soms loont het om naar een andere zorgverzekering over te stappen. Vind hier alle informatie over zorgverzekeringen en vergoedingen van hoortoestellen. 

Gratis en vrijblijvend een hoortest

Zeggen mensen in uw omgeving wel eens dat uw tv te hard staat? Doe een gratis gehoortest bij een StAr-gecertificeerde audicien. Dan weet u meteen waar u aan toe bent.

Doe de gratis gehoortest

Zorgverzekering 2019

Wilt u in 2017 zeker zijn van een zorgverzekering met een vergoeding voor een hoortoestel? Wij leggen uit waar u op moet letten bij het afsluiten van een zorgverzekering om een vergoeding voor een hoortoestel te krijgen. De eigen bijdrage voor een hoortoestel in een bepaalde categorie van het ZN protocol, kan namelijk per zorgverzekeraar verschillen. 

Kies de juiste zorgverzekering

Hoeveel procent u terugkrijgt van uw zorgverzekering, hangt af van het soort zorgverzekering u heeft: een restitutie polis, een natura polis of een combipolis. Soms wordt vanuit een aanvullende verzekering nog een extra bedrag vergoed. Hieronder kunt u meer lezen over de verschillende soorten zorgverzekeringen. 

Hoortoestel uitkiezen

Staat u op het punt een hoortoestel aan te schaffen? Dan wilt u misschien weten bij welke audicien u terecht kunt met uw zorgverzekering. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat er een nieuw vergoedingssysteem voor hoortoestellen is. Sinds januari 2013 worden alleen nog hoortoestellen vergoed waarmee u goed kunt functioneren. U kunt alleen een vergoeding krijgen voor toestellen uit deze voorgeschreven categorie. 

 

Vergoeding voor hoorhulpmiddelen

Bent u op zoek naar gehoorbescherming, groot ringleiding systemen, reiniging en verzorging, solo-apparatuur, telefonie, tinnitus, TV & HiFi Ringleiding-FM-Infrarood, wek- en waarschuwing hulpmiddelen of  wekkers? Of zoekt u gewoon voordelige batterijen zonder moeite bij u thuis? Hoortoestellen.info maakt u makkelijk. Bestel snel het hoorhulpmiddel naar keuze in onze shop. U heeft alles binnen 2 dagen in huis, betalen via iDeal en 14 dagen bedenktijd met gratis retourneren of ophalen.