Over Hoortoestellen.info

Er komen meer senioren in Nederland en ook het aantal mensen met slechthorend- en doofheid neemt toe. Vergoedingen worden afgestemd op uw situatie. Op basis van de mate van uw slechthorendheid kunt u uit een aantal specifieke hoortoestellen kiezen en krijgt u een bijbehorende vergoeding.

Gratis en vrijblijvend een hoortest

Zeggen mensen in uw omgeving wel eens dat uw tv te hard staat? Doe een gratis gehoortest bij een StAr-gecertificeerde audicien. Dan weet u meteen waar u aan toe bent.

Doe de gratis gehoortest

Het beste advies bij Hoortoestellen.info

Voor het beste advies en een persoonlijke aanmeting van een hoortoestel kunt u kiezen uit vele onafhankelijke gekwalificeerde audiciens en aantal grote ketens. Al deze audiciens zijn eenvoudig te vinden bij Hoortoestellen.info. U typt uw postcode in en wij zoeken de dichtbijzijnde audicien in uw buurt!

Hoortoestellen vergelijken

De keuze om een hoortoestel te nemen is vaak een proces van maanden. Eerst valt het u of uw omgeving het op dat u minder goed alle gesprekken en geluiden meekrijgt. In dit geval, wilt u graag weten wat er precies aan de hand is met uw gehoor. Hoortoestellen.info helpt u met onafhankelijke uitleg over slechthorendheid, het vinden van een audicien en geeft u een overzicht van alle hoortoestellen op de markt. Via Hoortoestellen.info kunt u eerst op uw gemak alle hoortoestellen vergelijken, zodat u zeker weet dat u de beste keuze maakt.

Informatie over zorgverzekeringen en vergoedingen

Hoortoestellen.info wil er graag voor zorgen dat u volledig geinformeerd bent voordat u een hoortoestel gaat aanschaffen. Wij geven informatie over alle ontwikkelingen op het gebied van zorgverzekeringen en hoortoestel vergoedingen. Bij ons weet u precies hoeveel u vergoed krijgt van uw zorgverzekeraar. Wilt u ook op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de zorgalert en krijg het laatste nieuws over zorgverzekeringen in uw inbox!

Inschrijven nieuwsbrief

Achter Hoortoestellen.info

Het kantoor van Hoortoestellen.info bevindt zich aan de Herengracht in Amsterdam. Hier werken wij samen om het beste onafhankelijk startpunt te realiseren voor slechthorenden en hoortoestel dragers met alle informatie over audiciens, hoortoestellen, zorgverzekeringen en relevante informatie over slechthorendheid.

Uiteraard bent u altijd welkom voor een kop heerlijke koffie op:

Hoortoestellen.info
Herengracht 504
1017 CB Amsterdam