Bernafon hoortoestellen

Bernafon hoortoestellen kunnen haast onzichtbaar in of achter het oor worden gedragen, maar er zijn ook uiterst opvallende, speelse en modieuze modellen.

Bernafon

Bernafon producten voldoen aan de hoogste standaarden van Zwitserse technologie. Dat is al zo sinds 1946, toen de zoon van Bernafons oprichter het eerste Zwitserse hoortoestel ontwikkelde.

In 1988 introduceerde Bernafon 's werelds eerste digitaal programmeerbare hoortoestel. De introductie van dit revolutionaire hoortoestel markeerde een enorme sprong voorwaarts en zette Bernafon voor altijd op de kaart van de hoortoestellenindustrie. In 2002 sloeg Bernafon wederom toe, met de introductie van het eerste Channel Free hoortoestel, een unieke benadering van signaalbewerking.

Bernafon hoortoestellen zijn leverbaar in een compleet assortiment aan modellen, kleuren en opties. Ze kunnen eenvoudig worden bediend met behulp van optionele afstandsbedieningen en communiceren via Bluetooth® technologie met andere communicatie-apparatuur. Bernafon hoortoestellen kunnen haast onzichtbaar in of achter het oor worden gedragen, maar er zijn ook uiterst opvallende, speelse en modieuze modellen.