ExSilent hoortoestellen

ExSilent biedt geavanceerde en gebruiksvriendelijke hoortoestellen voor klant en winkelier. Het streven is de producten meer te laten zijn dan alleen maar een hoortoestel.

ExSilent

ExSilent is in 2005 opgericht door drie entrepreneurs. ExSilent lanceert in een snel groeiende markt, waarin steeds meer jonge mensen gehoorproblemen hebben. Hier spelen zij op in door 's werelds kleinste, praktisch onzichtbare en ter plekke aanpasbare hoortoestel op de markt te brengen. Samen met strategische partners binnen de hoortoestellen industrie en de academische wereld, biedt ExSilent geavanceerde gebruiksvriendelijke hoortoestellen voor klant en winkelier. Het streven is de producten meer te laten zijn dan alleen maar een hoortoestel.

Qleaf Pro 

De Qleaf Pro is een  maatwerkoplossing voor gehoorverlies. Het toestel zit volledig verborgen in de gehoorgang en zorgt voor onzichtbare ondersteuning. Qleaf Pro wordt geleverd in een zwarte kleur. De combinatie van deze kleur én de plaatsing zorgen ervoor dat uw gehoor aanzienlijk verbetert, zonder dat dit zichtbaar is voor de buitenwereld.

Ytango serie

Ytango, is 's werelds eerste AHO-hoortoestel waarbij de microfoon en luidspreker in het oorkanaal worden geplaatst (MaRiC - 'Microphone and Receiver in the Canal') voor optimaal richtingshoren en natuurlijk horen.

Het oorstukje van de Ytango is zeer klein en het batterijtje van de Ytango wordt daarom met een dun draadje achter het oor geplaatst. De Ytango is leverbaar in de kleuren champagne, titanium en zwart en beschikbaar in drie varianten:

  • Ytango: afgestemd op uw gehoor in één programma
  • Ytango Pro: beschikt over vier programma's voor optimale ondersteuning in verschillende situaties
  • Ytango Pro-T: beschikt over vier programma’s én luisterspoel die de mogelijkheid geeft om in combinatie met een Bluetooth neklus een draadloze koppeling te maken met bijvoorbeeld uw mobiele telefoon (het toestel zelf is niet voorzien van Bluetooth).
  •  Ytango Mix. Net als de andere Ytango en Qleaf producten maakt ook de Ytango Mix gebruik van MaRiC technologie (Microphone and Receiver in the Canal). Met als gevolg dat u geen problemen meer ondervindt met de plaatsbepaling van het geluid. Het product in 6 kleuren: champagne, titanium, zwart, parelmoer, chocolade en beige. De Ytango Mix is uitgerust met een tinnitusmaskeerder en is voorzien van nano-coating om de apparaten te beschermen tegen vocht en vuil. Dit maakt de apparaten bijzonder geschikt voor een actieve levensstijl.

Xylo 

Xylo is de basis hooroplossing. In dit hoortoestel komen kwaliteit, comfort, gebruiksvriendelijkheid en een scherpe prijs samen. Het elegante hoortoestel kan discreet en comfortabel achter het oor geplaatst worden en helpt bij licht tot matig gehoorverlies.