Vraag een gratis gehoortest aan

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij onderstaande gegevens nodig om een afspraak te maken. U wordt hierna zo spoedig mogelijk teruggebeld voor een afspraak.
Velden met een * zijn verplicht.

Audiciens in Amstenrade

Gratis gehoortest in Amstenrade

Bent u op zoek naar een gratis gehoortest bij een StAr- gecertificeerde audicien in de buurt van Amstenrade? U kunt hier direct een afspraak maken voor een advies op maat bij een van de hoorspecialisten in Amstenrade Oirsbeek, Merkelbeek, Hoensbroek en Heerlerheide of omstreken.

Gehoortest bij audicien in Amstenrade

Heeft u last van slechthorendheid, ouderdomsdoofheid, gehoorschade of andere hoorproblemen? Een StAr- gecertificeerde audicien in Amstenrade geeft u uitgebreid advies en  is een erkend specialist op het gebied van gehoorverlies. Een erkend specialist kan u helpen bij het kiezen van het juiste hoortoestel. Een professionele hoortest geeft u zeer nauwkeurige resultaten over uw gehoor, waardoor u weet waaraan u toe bent! Bij een audicien in Amstenrade kunt u daarnaast terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld vergoedingen, batterijen, hoortoestellen en oordoppen.