Vraag een gratis gehoortest aan

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij onderstaande gegevens nodig om een afspraak te maken. U wordt hierna zo spoedig mogelijk teruggebeld voor een afspraak.
Velden met een * zijn verplicht.

Audiciens in Heerlen

Gratis gehoortest in Heerlen

Wilt u weten hoe het met uw gehoor ervoor staat? Woont u bijvoorbeeld in de buurt van Heerlen Hoensbroek- De Dem, Nieuw Lotbroek, De Koumen, Vrieheide-De Stack, Heerlerheide-Passart of omstreken? U kunt geheel vrijblijvend een hoortest doen bij een StAr- gecertificeerde audicien in uw buurt in Heerlen. U komt direct te weten of u een hoorprobleem heeft. Maak nu direct een afspraak voor een advies op maat bij een van de hoorspecialisten in uw buurt.

Gehoortest bij audicien in Heerlen

Een StAr-gecertificeerde audicien in Heerlen is in staat u te helpen bij slechthorendheid, ouderdomsdoofheid, gehoorschade of andere hoorproblemen. Een audicien met dit keurmerk is een erkend specialist op het gebied van gehoorverlies en kan u uitgebreid advies op maat geven. Een professionele hoortest geeft u zeer nauwkeurige resultaten over uw gehoor. Bij een audicien in Heerlen kunt u terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld vergoedingen, hoortoestellen, batterijen en oordoppen. Welk hoorprobleem u ook heeft, deze gehoorspecialisten kunnen u een deskundig advies geven over de keuze voor het juiste hoortoestel.