Vraag een gratis gehoortest aan

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij onderstaande gegevens nodig om een afspraak te maken. U wordt hierna zo spoedig mogelijk teruggebeld voor een afspraak.
Velden met een * zijn verplicht.

Audiciens in Hoorn

Gratis gehoortest in Hoorn

Bent u op zoek naar een gratis gehoortest bij een StAr- gecertificeerde audicien in de buurt van Venenlaankwartier, Grote Waal, Risdam, Blokker  Zwaag en Nieuwe Steen? U kunt hier direct een afspraak maken voor een advies op maat bij een van de hoorspecialisten in Hoorn of omstreken. De hoortest is geheel vrijblijvend en wordt uitgevoerd door een erkend specialist.

Gehoortest bij audicien in Hoorn

Een StAr- gecertificeerde audicien in Hoorn kan u advies geven over oplossingen bij slechthorendheid, ouderdomsdoofheid, gehoorschade of andere hoorproblemen. Een audicien met dit keurmerk is een erkend specialist op het gebied van gehoorverlies en neemt uitgebreid de tijd om u een advies op maat te geven. Een professionele hoortest geeft u zeer nauwkeurige resultaten over uw gehoor. Bij een audicien in Hoorn kunt u terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld vergoedingen, hoortoestellen, batterijen en oordoppen. Gehoorspecialisten kunnen u ook deskundig advies geven over de keuze voor het juiste hoortoestel.