Vraag een gratis gehoortest aan

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij onderstaande gegevens nodig om een afspraak te maken. U wordt hierna zo spoedig mogelijk teruggebeld voor een afspraak.
Velden met een * zijn verplicht.

Audiciens in Leeuwarden

Gratis gehoortest in Leeuwarden

Bent u op zoek naar een gratis gehoortest bij een StAr- gecertificeerde audicien in de buurt van Leeuwarden Oost, West, Zuid of Noord? U kunt hier direct een afspraak maken voor een advies op maat bij een van de hoorspecialisten in Leeuwarden of omstreken. De hoortest is geheel vrijblijvend en geeft u een advies op maat.

Gehoortest bij audicien in Leeuwarden

Heeft u last van slechthorendheid, ouderdomsdoofheid, gehoorschade of andere hoorproblemen? Een StAr- gecertificeerde audicien in Leeuwarden geeft u uitgebreid advies en  is een erkend specialist op het gebied van gehoorverlies. Een erkend specialist kan u helpen bij het kiezen van het juise hoortoestel. Een professionele hoortest geeft u zeer nauwkeurige resultaten over uw gehoor, waardoor u weet waaraan u toe bent! Bij een audicien in Leeuwarden kunt u daarnaast terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld vergoedingen, batterijen, hoortoestellen en oordoppen.