Vraag een gratis gehoortest aan

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij onderstaande gegevens nodig om een afspraak te maken. U wordt hierna zo spoedig mogelijk teruggebeld voor een afspraak.
Velden met een * zijn verplicht.

Audiciens in Maarn

Gratis gehoortest in Maarn

In Maarn  kunt u direct een gratis gehoortest doen bij een StAr- gecertificeerde audicien in uw buurt. Woont u in gemeente Utrechtse Heuvelrug? Geen probleem, er zit altijd een audicien bij u in de buurt. U kunt hier direct een afspraak maken voor een advies op maat bij een van de hoorspecialisten.

Gehoortest bij audicien in Maarn

Heeft u last van slechthorendheid, ouderdomsdoofheid, gehoorschade of andere hoorproblemen? Een StAr- gecertificeerde audicien in Maarn geeft u uitgebreid advies en  is een erkend specialist op het gebied van gehoorverlies. Een erkend specialist kan u helpen bij het kiezen van het juiste hoortoestel. Een professionele hoortest geeft u zeer nauwkeurige resultaten over uw gehoor, waardoor u weet waaraan u toe bent! Bij een audicien in Maarn kunt u daarnaast terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld vergoedingen, batterijen, hoortoestellen en oordoppen.