Vraag een gratis gehoortest aan

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij onderstaande gegevens nodig om een afspraak te maken. U wordt hierna zo spoedig mogelijk teruggebeld voor een afspraak.
Velden met een * zijn verplicht.

Audiciens in Schiedam

Gratis gehoortest in Schiedam

In Schiedam Centrum,West, Oost, Zuid, Nieuwland, Groenoord, Kethel of omgeving kunt u direct een gratis gehoortest doen bij een StAr- gecertificeerde audicien. Bekijk nu welke audiciens er in uw buurt zitten. U kunt hier direct een afspraak maken voor een advies op maat bij een van de hoorspecialisten in Schiedam.

Gehoortest bij audicien in Schiedam

Een StAr- gecertificeerde audicien in Schiedam geeft u uitgebreid advies over slechthorendheid, ouderdomsdoofheid, gehoorschade of andere hoorproblemen. Een audicien met dit keurmerk is een erkend specialist op het gebied van gehoorverlies en kan u helpen bij het kiezen van het juiste hoortoestel. Een professionele hoortest geeft u zeer nauwkeurige resultaten over uw gehoor, waardoor u weet waaraan u toe bent! Bij een audicien in Schiedam kunt u daarnaast terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld vergoedingen, batterijen, hoortoestellen en oordoppen.