Vraag een gratis gehoortest aan

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij onderstaande gegevens nodig om een afspraak te maken. U wordt hierna zo spoedig mogelijk teruggebeld voor een afspraak.
Velden met een * zijn verplicht.

Audiciens in Venray

Gratis gehoortest in Venray

Bent u op zoek naar een gratis gehoortest bij een StAr- gecertificeerde audicien in de buurt van Leunen, Ysselsteyn, Oostrum, Brukske of Landweert? U kunt hier direct een afspraak maken voor een advies op maat bij een van de hoorspecialisten in Venray of omstreken. De hoortest is geheel vrijblijvend en wordt uitgevoerd door een erkend specialist.

Gehoortest bij audicien in Venray

Een StAr- gecertificeerde audicien in Venray geeft u uitgebreid advies over slechthorendheid, ouderdomsdoofheid, gehoorschade of andere hoorproblemen. Een audicien met dit keurmerk is een erkend specialist op het gebied van gehoorverlies en kan u helpen bij het kiezen van het juiste hoortoestel. Een professionele hoortest geeft u zeer nauwkeurige resultaten over uw gehoor, waardoor u weet waaraan u toe bent! Bij een audicien in Venray kunt u daarnaast terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld vergoedingen, batterijen, hoortoestellen en oordoppen.