Vraag een gratis gehoortest aan

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij onderstaande gegevens nodig om een afspraak te maken. U wordt hierna zo spoedig mogelijk teruggebeld voor een afspraak.
Velden met een * zijn verplicht.

Audiciens in Vlagtwedde

Gratis gehoortest in Vlagtwedde

In Vlagtwedde kunt u een gratis gehoortest doen bij een StAr- gecertificeerde audicien. Erkende specialisten in Sellingen, Bourtange, Ter Apel of Sellingerbeetse kunnen u gratis een deskundig advies geven. U kunt hier direct een afspraak maken voor een advies op maat bij een van de hoorspecialisten in uw buurt.

Gehoortest bij audicien in Vlagtwedde

Een StAr- gecertificeerde audicien in Vlagtwedde geeft u uitgebreid advies over slechthorendheid, ouderdomsdoofheid, gehoorschade of andere hoorproblemen. Een audicien met dit keurmerk is een erkend specialist op het gebied van gehoorverlies en kan u helpen bij het kiezen van het juiste hoortoestel. Een professionele hoortest geeft u zeer nauwkeurige resultaten over uw gehoor, waardoor u weet waaraan u toe bent! Bij een audicien in Vlagtwedde kunt u daarnaast terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld vergoedingen, batterijen, hoortoestellen en oordoppen.