Vraag een gratis gehoortest aan

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij onderstaande gegevens nodig om een afspraak te maken. U wordt hierna zo spoedig mogelijk teruggebeld voor een afspraak.
Velden met een * zijn verplicht.

Audiciens in Voorburg

Gratis gehoortest in Voorburg

In Voorburg kunt u een gratis gehoortest doen bij een StAr- gecertificeerde audicien. Erkende specialisten in Voorburg Noord, Bovenveen, De Heuvel/Amstelwijk, De Prinsenhof en Leidschendam Zuid kunnen u gratis een deskundig advies geven. U kunt hier direct een afspraak maken voor een advies op maat bij een van de hoorspecialisten in uw buurt.

Gehoortest bij audicien in Voorburg

Een StAr- gecertificeerde audicien is bij uitstek geschikt om u te helpen bij uw hoorprobleem. In Voorburg zijn verschillende audiciens met dit keurmerk gevestigd en deze zijn een erkend specialist op het gebied van gehoorverlies. Voor een uitgebreid advies op maat begint u bij een professionele hoortest. Deze geeft u zeer nauwkeurige resultaten over uw gehoor. Bij een audicien in Voorburg kunt u terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld vergoedingen, hoortoestellen en oordoppen. Gehoorspecialisten kunnen u ook deskundig advies geven over de keuze voor het juiste hoortoestel.