Vraag een gratis gehoortest aan

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij onderstaande gegevens nodig om een afspraak te maken. U wordt hierna zo spoedig mogelijk teruggebeld voor een afspraak.
Velden met een * zijn verplicht.

Audiciens in Wassenaar

Gratis gehoortest in Wassenaar

In Wassenaar  kunt u direct een gratis gehoortest doen bij een StAr- gecertificeerde audicien in uw buurt. Woont u bijvoorbeeld in Wassenaar Dorp, Zijlwatering en haven, Groot Deijleroord en Ter Weer? Geen probleem, er zit altijd een audicien bij u in de buurt. U kunt hier direct een afspraak maken voor een advies op maat bij een van de hoorspecialisten.

Gehoortest bij audicien in Wassenaar

Heeft u last van slechthorendheid, ouderdomsdoofheid, gehoorschade of andere hoorproblemen? Een StAr- gecertificeerde audicien in Wassenaar geeft u uitgebreid advies en  is een erkend specialist op het gebied van gehoorverlies. Een erkend specialist kan u helpen bij het kiezen van het juiste hoortoestel. Een professionele hoortest geeft u zeer nauwkeurige resultaten over uw gehoor, waardoor u weet waaraan u toe bent! Bij een audicien in Wassenaar kunt u daarnaast terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld vergoedingen, batterijen, hoortoestellen en oordoppen.