Vraag een gratis gehoortest aan

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij onderstaande gegevens nodig om een afspraak te maken. U wordt hierna zo spoedig mogelijk teruggebeld voor een afspraak.
Velden met een * zijn verplicht.

Audiciens in Winschoten

Gratis gehoortest in Winschoten

Bent u op zoek naar een gratis gehoortest bij een StAr- gecertificeerde audicien in de buurt van Winschoten? U kunt hier direct een afspraak maken voor een advies op maat bij een van de hoorspecialisten in Winschoten Centrum, Zeeheldenbuurt, Noord, Zuid of omstreken.

Gehoortest bij audicien in Winschoten

Een StAr- gecertificeerde audicien in Winschoten is speciaal opgeleid om u een deskundig advies te kunnen geven over oplossingen bij slechthorendheid, ouderdomsdoofheid, gehoorschade of andere hoorproblemen. Een audicien met dit keurmerk is een erkend specialist op het gebied van gehoorverlies en neemt uitgebreid de tijd om u een advies op maat te geven. Een professionele hoortest geeft u zeer nauwkeurige resultaten over uw gehoor. Bij een audicien in Winschoten kunt u terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld vergoedingen, hoortoestellen, batterijen en oordoppen. Gehoorspecialisten kunnen u ook deskundig advies geven over de keuze voor het juiste hoortoestel.