Vraag een gratis gehoortest aan in Utrecht

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij onderstaande gegevens nodig om een afspraak te maken. U wordt hierna zo spoedig mogelijk teruggebeld voor een afspraak. Velden met een * zijn verplicht.

  Gratis gehoortest in Utrecht

  In Utrecht kunt u een gratis gehoortest doen bij een StAr- gecertificeerde audicien. Erkende specialisten in Utrecht binnestad, Oost, Leidsche Rijn, West, Overvecht, Zuid, Noordoost, Zuidwest, Noordwest en Vleuten kunnen u gratis een deskundig advies geven. U kunt hier direct een afspraak maken voor een advies op maat bij een van de hoorspecialisten in uw buurt.

  Gehoortest bij audicien in Utrecht

  Een StAr- gecertificeerde audicien in Utrecht geeft u uitgebreid advies over slechthorendheid, ouderdomsdoofheid, gehoorschade of andere hoorproblemen. Een audicien met dit keurmerk is een erkend specialist op het gebied van gehoorverlies en kan u helpen bij het kiezen van het juise hoortoestel. Een professionele hoortest geeft u zeer nauwkeurige resultaten over uw gehoor, waardoor u weet waaraan u toe bent! Bij een audicien in Utrecht kunt u daarnaast terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld vergoedingen, batterijen, hoortoestellen en oordoppen.

  Steden met de meeste audiciens

  Mobile Analytics