Widex hoortoestellen

Comfort en gebruiksvriendelijkheid zijn de kernwaarden van Widex. Widex levert een breed scala aan hoortoestellen, passend bij vrijwel elk type gehoorverlies en elke levensstijl.

Widex

Widex weet raad met de complexe wereld van gehoorverlies. Door doelgericht en met een innovatieve benadering problemen te aan te pakken heeft Widex het eerste volledig digitale in-het-oor hoortoestel wereldwijd geproduceerd en verfijnd tot een draadloze technologie. Het prettig dragen van het hoortoestel en tegelijk gebruiksvriendelijk zijn tevens kernwaarden van Widex. Alles voor een zo natuurlijk mogelijke luisterervaring. Dit zijn de populaire hoortoestellen van Widex:

Dream

De Widex Dream geeft u het meest natuurgetrouwe geluid. Bent u een ervaren hoortoestelgebruiker, dan hoort u het verschil waarschijnlijk meteen. Is dit uw eerste hoortoestel, maakt u zich dan op om veel van de geluiden te gaan horen die u hebt gemist.

Clear

Clear is Widex' eerste hoortoestelserie die werkt met draadloze communicatie. Dankzij deze unieke draadloze technologie communiceren de hoortoestellen voortdurend met elkaar. Dit leidt tot een duidelijk, gedetailleerd, maar vooral ook natuurlijk geluid. Met de draadloze accessoires kunt u nog meer profiteren van alle mogelijkheden van Clear.

Super

Super is een klein en toch uitermate krachtig hoortoestel met de telefoon in het oor. Bedoeld voor slechthorenden met een ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies. Spraak en omgevingsgeluiden klinken duidelijk, natuurlijk en zonder vervorming. En met de draadloze Widex hoorhulpmiddelen is de Super de ideale oplossing voor verschillende luistersituaties.

Menu

De naam dekt volledig de lading - u kiest het type, de functies en de kleuren die precies bij  u passen. De keus is aan u.

Mind

De mind-serie staat voor een uitstekend geluid. Het was het eerste hoortoestel met een speciaal klankprogramma, bedoeld om te helpen ontspannen als luisteren inspannend is en om beter te kunnen omgaan met de gevolgen van oorsuizen (tinnitus).

Passion

De Passion-hoortoestellen zijn stijlvol en ongelooflijk klein. Deze toestellen vormen het bewijs dat geavanceerde technologie ook fraai kan worden verpakt. De Passion wordt internationaal geroemd om de "uitgekiende combinatie van moderne technologie en ergonomische vormgeving".

Baby 440

De Widex Baby 440 is het enige hoortoestel dat speciaal is ontwikkeld voor baby's. Het toestel is klein en zorgt ervoor dat baby's de klanken kunnen horen die zo belangrijk zijn bij het leren spreken.

Overige hoortoestellen

Widex levert een breed scala aan hoortoestellen, passend bij vrijwel elk type gehoorverlies en elke levensstijl.