Hoortoestellen.info; de eenvoudigste weg naar beter horen!

| Michiel Alkemade

De nieuwe website Hoortoestellen.info is de startplaats met alle informatie die slechthorenden nodig hebben om een hoortoestel te kopen. Of het nou gaat om informatie over het gehoor, het vergelijken van hoortoestellen, eenvoudig audiciens opzoeken in de buurt of een gratis gehoortest inplannen; bij Hoortoestellen.info wordt iedereen direct geholpen.

Gratis gehoortest

De eerste stap in de richting naar beter horen is het doen van een gehoortest. Zo weten u en de audicien precies wat voor soort oplossing voor u het beste van toepassing is. Een hoortoestel is namelijk niet een standaard product, er zijn vele toepassingen mogelijk afhankelijk van uw luistersituatie en gehoorverlies. Bij Hoortoestellen.info kunt u direct een afspraak maken om een gratis gehoortest te doen bij een van de StAr-gecertificeerde audiciens in de buurt. Via Hoortoestellen.info weet u zeker dat u te maken krijgt met een erkende specialist op het gebied van horen.

Technische snufjes

Gehoorapparaten zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. De techniek is de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld en op het moment zijn er zelfs hoortoestellen op de markt ter grootte van een pinda. Bovendien zijn er allerlei technische eigenschappen om een hoortoestel compleet te laten af stemmen aan de wensen en behoeften van de gebruiker. Met als klapper op de vuurpijl, de nieuwe Made For iPhone (MFP) toestellen van ReSound en Beltone.  Bij Hoortoestellen.info begrijpen ze dat een overzichtelijke en eenvoudige website essentieel is om tot een keuze voor het juiste hoortoestel te komen. Met de eenvoudige hoortoestellen vergelijker kunnen er honderden hoortoestellen vergeleken worden op prijs, merk, soort, eigenschappen. Er kan ook gefilterd worden op luistercategorie en zichtbaarheid van het hoortoestel.

Alle audiciens op een website

Bij Hoortoestellen.info snappen ze dat niet iedereen mobiel genoeg is om te zoeken naar een audicien. Bovendien wilt u zeker weten dat u met een specialist te maken heeft. Bij Hoortoestellen.info kunt u zoeken naar een audicien bij u in de buurt en u kunt bekijken of de audicien aangesloten is bij een branche organisatie en/of StAr-gecertificeerd is.

Kom alles te weten over gehoor

Of u in het beginstadium bent of al langer te maken heeft met gehoorverlies, soms worden ingewikkelde termen als Tinitus, ruismaskeerders, audiogrammen, ringleidingsystemen, ouderdomsdoofheid om u oren geslingerd. Hoortoestellen.info geeft uitleg over alles wat te maken heeft met gehoor.  Laatste nieuws