Phonak hoortoestellen

De doelstelling van Phonak is de levenskwaliteit van mensen met gehoorverlies te verhogen. Phonak is de innovatieve kracht in gehoorakoestiek.

Phonak

De doelstelling van Phonak is de levenskwaliteit van mensen met gehoorverlies te verhogen. Phonak is de innovatieve kracht in gehoorakoestiek. Met creatieve oplossingen streven zij ernaar de technologische beperkingen te overwinnen, zodat iedereen de wereld van de boeiende geluiden kan horen en verstaan, en er ten volle van kan genieten. Een overzicht van de hoortoestellen die Phonak op de markt heeft:

Sky Q

Dit type hoortoestel is exclusief ontworpen voor kinderen. Alle vier de modellen die speciaal voor kinderen ontwikkeld zijn, zijn vocht-, zweet- en stofbestendig, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor actieve ontdekkers. De effectieve kindbeveiliging voorkomt dat ze met hun kleine vingertjes bij de batterij kunnen komen. Het nieuwe assortiment met Mix & Match-kleuren garandeert dat kinderen over technologie beschikken die ze dolgraag willen dragen.  

Phonak Audéo Q

Phonak Audéo Q biedt uitstekende geluidskwaliteit en prestatie op het moment dat dit het allerbelangrijkste is, namelijk in de lastigste luistersituaties. Speciaal ontworpen voor ultieme discretie en draagcomfort.

Phonak Bolero Q

Deze hoortoestellen zijn zeer geavanceerd en speciaal ontwikkeld voor uw persoonlijke levensstijl en hoorbehoeften.

Baseo Q

Dit toestel is geschikt voor de prijsbewuste hoortoesteldrager. De Phonak Baseo Q hoortoestellen vormen een perfecte balans tussen prestaties en betaalbaarheid. Beschikbaar in drie ‘achter-het-oor’- modellen en vier kleuren die passen bij uw haar- en huidskleur.

Phonak Virto Q

Deze producten hebben een perfecte balans tussen prestatie en een fraai uiterlijk en zijn verkrijgbaar van klein tot onzichtbaar. Perfect voor uw persoonlijke levensstijl en
hoorbehoeften.

Tao Q

Phonak Tao Q is vrijwel onzichtbaar en beschikbaar in drie op maat gemaakte modellen die direct in het oor gedragen worden. U krijgt zeer goede geluidskwaliteit voor een opmerkelijk lage prijs.

Naída Q

Als u een zwaar gehoorverlies heeft, weet u hoeveel impact een verbetering van verstaanbaarheid kan hebben. De superieure technologie in de Naída Q toestellen maakt een grote sprong vooruit in innovatie die uw leven kan veranderen. 

Phonak CROS

Phonak CROS biedt een betrouwbare draadloze oplossing voor mensen met éénzijdige doofheid. Ook als het betere oor een gehoorverlies heeft, biedt Phonak CROS een oplossing op maat.