Alles over uw gehoor Gehoorapparaat Gehoorapparaat vergelijken

Gehoorapparaat vergelijken

Een gehoorapparaat kopen, doet u niet zomaar. Er zijn verschillende afwegingen die u van te voren moet maken om er zeker van te zijn dat het hoortoestel aan uw wensen en behoeften voldoet. Het is daarom handig als u van te voren alle gehoorapparaten op uw gemak kunt vergelijken. Op Hoortoestellen.info kan er op verschillende criteria gefilterd worden, zo kunt u een gehoortoestel kiezen op:

Soorten hoortoestellen vergelijken

De techniek in hoortoestellen, gehoorapparaten is de laatste jaren met grote sprongen vooruit gegaan. De gehoortoestellen zijn zeer geavanceerd en ook het design is van deze tijd. Slechthorenden kunnen nu met bijna onzichtbare hoortoestellen weer goed horen. Er zijn meerdere soorten hoortoestellen op de markt. Deze verschillen in techniek, formaat en zichtbaarheid voor anderen. Daarnaast bestaat er ook nog de zogenaamde hoorbril, deze hebben wij echter nog niet in onze database opgenomen.

Dit zijn de meest voorkomende toestellen:

Gehoorapparaten op prijs vergelijken

Bij Hoortoestellen.info kunt ook alle soorten gehoorapparaten, hoortoestellen op prijs vergelijken. De hoortoestellen zijn in verschillende prijscategorieen opgedeeld.  U kunt gehoorapparaten in de volgende prijsklasse vergelijken:

Hoortoestellen vergelijken op merk

Hoortoestellen.info heeft alle hoortoestellen van de gerenommeerde merken zoals Interton, Phonak, Unitron en ReSound, Siemens in een database. Deze merken bieden zeer uiteenlopende hoortoestellen voor alle luistersituaties. Daarnaast zijn er ook nog geavanceerde toestellen verkrijgbaar voor de private markt, waaronder de ReSound LiNX​. Dit is het eerste Made for iPhone hoortoestel. Door dit hoortoestel te koppelen met uw iPhone komen allerlei slimme en handige functies binnen handbereik.

Vergelijk hoortoestellen 

Hoortoestellen vergelijken op accessoires en eigenschappen

Hoortoestellen zijn tegenwoordig vaak digitaal en bezitten een zelflerend systeem. Hierdoor kan het gehoorapparaat zich steeds automatisch aanpassen aan het volume van de omgeving. Het aanbod van accessoires koppelbaar aan hoortoestellen is de laatste jaren ook enorm uitgebreid. Met deze toepassingen kunnen slechthorenden ook weer goed bellen, tv kunnen kijken en het hoortoestel afstemmen aan de omgeving.

Bij Hoortoestellen.info kunt u de volgende eigenschappen selecteren waaraan uw toekomstige hoortoestel aan moet voldoen: