Alles over uw gehoor Specialisten en organisaties Collectief van Zelfstandige Audiciens (CvZA)

Collectief van Zelfstandige Audiciens (CvZA)

Achtergrond Collectief van Zelfstandige Audiciens (CvZA)

De gewijzigde marktomstandigheden in de audiologiemarkt en de wensen van zorgverzekeraars voor hoorzorg volgens het nieuwe hoorprotocol hebben vele zelfstandige audiciens ertoe bewogen gezamenlijk een organisatie op te richten die bij deze nieuwe situatie past.

Hoe is het CvZA georganiseerd?

Het CvZA heeft een verenigingsstructuur waardoor alle zelfstandige audiciens mee kunnen beslissen en denken over de te maken afspraken. Daardoor worden de leden ook direct verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan en zullen de gemaakte afspraken met zorgverzekeraars breed gedragen worden in de organisatie en de uitvoerende winkels.

Zorgverzekeraars en het CvZA

De leden van het Collectief van Zelfstandige Audiciens hebben afspraken met alle zorgverzekeraars. De aangesloten audiciens staan voor kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. Het zijn professionals die zich hard maken voor echte hoorzorg, met aandacht voor persoonlijke service en vakmanschap. het gehoor van hun klanten komt altijd op de eerste plaats. Niet omdat het moet, maar puur uit passie voor het vak. Echte hoorzorg van een echte audicien.