Prijs hoorapparaat

Staat u op het punt een gehoorapparaat te kopen? Dan wilt u wellicht weten wat de prijzen zijn voor een hoortoestel. Er zijn enorm veel modellen op de markt voor uiteenlopende prijzen. Wilt u weten welke hoortoestellen u kunt kopen voor u budget? We hebben de hoortoestellen voor u makkelijk onderverdeeld in verschillende prijscategorieën. 

Wat is de prijs voor een gehoorapparaat?

De prijzen voor een gehoorapparaat kunnen erg uiteen lopen. Vanzelfsprekend is hoe geavanceerder het hoortoestel is, hoe duurder. Hoortoestellen.info heeft de hoortoestellen in verschillende categorieën ingedeeld zodat u in een overzicht kan zien wat er op de markt is voor uw budget. 

Budget hoorapparaat

Een budget hoorappaat koopt u al tegen een bedrag rond de 500 euro. Een dergelijk hoortoestel is erg simpel en basis zorgt voor een beter gehoor maar is niet goed in moeilijkere situaties. Voorbeelden van hoortoestellen in deze categorie zijn de Siemens Motion 701 SX XCEL en de Resound Ziga ZG81-DVI.

Basis hoorapparaat

Een basis hoorapparaat kost ongeveer tussen de 500 en 800 euro. Voor deze prijs bent u goed geholpen. Deze toestellen bezitten al meer functies dan de budget hoorapparaten. Zo kunnen ze impulsgeluiden onderdrukken en bezitten ze spraakherkenning. De Unitron Quantum2 E S en de Advance 435 S zijn goede voorbeelden in deze basiscategorie.

Midden hoorapparaat

Een midden hoorapparaat kost tussen 800 en 1200 euro, voor deze prijs kunt u ook een optimaal gehoor verwachten in alle situaties. Phonak Naida III SP Junior en Bernafon Varicom 9 CP zitten qua prijs in de middenklasse. 

Topklasse hoorapparaat

Voor een topklasse hoorapparaat betaalt u meer dan 1200 euro. Deze kunnen in zeer complexe hoorsituaties een uitkomst bieden. Siemens Pure 7mi en Hans Anders Latin 7 N, open aanpassing zitten in het topsegment. 

Prijzen gehoorapparaat vergelijken

Hoortoestellen.info heeft de hoorapparaten onderverdeeld in 4 categorieën waarop u de hoortoestellen op prijs kunt vergelijken. De gehoorapparaten zijn in prijzen onderverdeeld in budget, basis, midden en topklasse. Bekijk nu wat er voor uw budget verkrijgbaar is.

Bekijk hoortoestellen