Hoorprofs

Hoorprofs is een stichting waarin meer dan 150 zelfstandige audicienbedrijven zich hebben verenigd. Dit komt inmiddels neer op bijna 1 op de 4 audicienbedrijven. Door hun volledige merkonafhankelijkheid zijn zij in staat een objectief advies te geven. In Stichting HoorProfs gaan zij de samenwerking aan op verschillende gebieden zonder daarbij hun zelfstandige identiteit uit het oog te verliezen. Een belangrijk doel van de samenwerking is het waarborgen van de kwaliteit van de dienstverlening.

HoorProfs audiciens zijn gediplomeerde en hoogopgeleide audiciens, die ten allen tijde zullen streven naar de meest ideale oplossing voor u. Tevens wordt er gewerkt met topklasse apparatuur, waardoor er zeer nauwkeurige metingen kunnen worden verricht. Alle HoorProfs vakaudiciens voldoen aan de kwaliteitseisen van Stichting Audicienregister (StAr).

HoorProfs werkt samen met alle zorgverzekeraars. Zij declareren uw vergoeding direct bij uw zorgverzekeraar. Informeer hiernaar bij uw HoorProfs vakaudicien.

Bekijk welke audiciens in uw buurt zijn aangesloten bij Hoorprofs. 

Bekijk audiciens