Alles over uw gehoor Specialisten en organisaties

Specialisten en organisaties

Stichting Audicienregister (StAr)

Audiciens die StAr-geregistreerd zijn, zijn deskundig om een gehoorverlies vast te stellen en in staat te adviseren over een passende hooroplossing.

Lees verder over Stichting Audicienregister (StAr)

Belangenorganisaties doven en slechthorenden

Verschillende stichtingen komen op voor de belangen van slechthorenden en doven. Lees meer over deze belangenorganisaties. 

Lees verder over Belangenorganisaties doven en slechthorenden

Hoorprofs

Hoorprofs is een stichting waarin meer dan 150 zelfstandige audicienbedrijven zich hebben verenigd. Door hun volledige merkonafhankelijkheid zijn zij in staat een objectief advies te geven.

Lees verder over Hoorprofs

Brancheorganisaties

Op deze pagina vindt u een overzicht van de brancheorganisaties voor audiciens, kno-artsen en audiologische centra.

Lees verder over Brancheorganisaties

Collectief van Zelfstandige Audiciens (CvZA)

Het Collectief van Zelfstandige Audiciens is een vereniging van zelfstandige audiciens die als doelstelling heeft het maken van goede samenwerkingsafspraken met zorgverzekeraars en andere veld partijen over de hoorzorg in Nederland. Consumenten kunnen daardoor de beste hoorzorg ontvangen van de lokale zelfstandige audicien die vooraf is afgestemd op de wensen en eisen van de zorgverzekeraars.

De aangesloten audiciens staan voor kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. Het zijn professionals die zich hard maken voor echte hoorzorg, met  vakmanschap en persoonlijke service. Uw gehoor komt voor hen altijd op de eerste plaats. Niet omdat het moet, maar puur uit passie voor het vak. Echte hoorzorg van een echte audicien.

Lees verder over Collectief van Zelfstandige Audiciens (CvZA)